PUBLICITATE
Banner

Catalog firme

Knockout Store

Knockout Store
 

Persoana de contact: Office
Adresa: Bucuresti
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0735 652 639
E-mail: office@knock-out.ro
Site web: Site web
C.U.I: 1234567890
Tip: Distribuitor

Infiintat in anul 2008 de catre un fost sportiv de performanta, avand experienta in Artele Martiale si sporturile de contact, Knockout Store se ocupa cu producerea si comercializarea echipamentelor pentru toate sporturile de contact, de la manusi de box, manusi de MMA, bandaje, proteze, tibiere, sorturi, la saci de box, palmare, scuturi, etc.

Totodata a fost infiintat si propriul brand de echipament numit foarte sugestiv Knockout, brand romanesc. Brandul, sigla si numele sunt inregistrate la OSIM, sub numele de Knockout .Din dorinta de a pune la dispozitia tuturor practicantilor, atat incepatori, intermediari cat si sportivi profesionisti din Romania cele mai bune echipamente de calitate si la preturi accesibile, Knockout Store vine cu produse autentice 100%, totul la un raport calitate/pret foarte bun. Precizam ca toate produsele sunt supuse unor evaluari riguroase.

Knockout Store imbunatateste si supravegheaza continuu produsele comercializate, investind in tehnologia fabricarii, inovatiei, fiind totodata in trend cu cerintele pietei. Acest lucru este posibil pentru ca tinem cont de feedback-ul clientilor nostri dar si pentru ca urmarim necesitatile si trendurile acestei nise de piata, investind un buget in acest sens in fiecare an. De exemplu, Knockout Store elaboreaza prima manusa de box anti-odor SMELL-FRESH™  care are proprietati antimicrobiene, inlaturand transpiratia si mirosurile neplacute din manusa, aceasta fiind o premiera mondiala, urmand sa fie lansata la inceputul anului 2017.

Pasiunea pentru aceste sporturi cat si dorinta de a excela ne determina sa fim rigurosi in fabricarea produselor pentru a va oferi cea mai inalta calitate pastrand totodata preturile la un nivel accesibil oricarui buzunar.

Knockout Store este deasemenea reprezentant oficial in Romania a brandurilor: Bad Boy, Phantom MMA, Venum, Adidas, Boxeur des Rues, Everlast, King, Top King, Twins, No Stick, Leone, Shock Doctor, Windy, Under Armour, Tapout, Hayabusa, UFC


Data inregistrarii: 2018-01-16 12:14:58    Vizualizari: 163
RSS Feeds
PUBLICITATE
Banner

Va Recomandam

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Anunturi SportiveSali Fitness BucurestiHunk Body

Cautare Rapida
     Cautare avansata

Parteneri

Ce parere aveti despre site?